Vårt mål på praktiken - Syftet med vår mottagning
är att ge alla patienter som söker sig till oss så bra 
tandvård som möjligt. Tandvård utgår från individuella behov. Till oss är alla välkomna oavsett ålder eller mun/tandhälsoproblem. I kvalitetssäkringen på mottagningen ingår förstås ett snabbt remissförfarande vid behov samt uppföljning

Vårda din mun - hos oss!

Vi är en väl etablerad tandklinik i Vagnhärad/Trosa med omnejd. Du kan tryggt vända dig till oss när det gäller dina tänder såväl allmäntandvård som mer avancerad tandvård såsom implantatkirurgi och estetisk tandvård.

Vår personal är välutbildad och vi arbetar efter Privattandläkarnas trygghetsgaranti!

Din trygghet
Vi har som ledstjärna att erbjuda dig den bästa vården. Som privatpraktiserande tandläkare lägger vi extra vikt vid att du ska känna dig trygg med oss och att vi ger dig all information som behövs för att ta viktiga beslut gällande din tandvård. Vi är medlemmar i privattandläkarna och följer deras trygghetsgaranti.

BEHANDLINGAR
Vi ger alltid information om hur dina tänder mår och vilka olika möjligheter till behandlingar som finns samt råd om vad som är lämpligt för just dig.

PRIS
Välkommen att ringa för prisuppgift ! Priset på behandlingen styrs av bl.a. Ditt allmänna årliga tandvårdsbidrag , när din behandlingsperiod är påbörjad och innestående belopp i relation till högkostnadsskydd.

BEHANDLINGSTID
Vi startar inte en behandling innan vi har informerat dig om kostnaden och är överens om behandlingen. Om det gäller en större behandling bör planering och kostnader vara skriftligen. I de flesta fall kan vi lämna ett fast pris, i annat fall informerar vi dig om svårigheter som kan uppkomma i samband med vården. Vi försöker alltid ge dig information om behandlingens tid och i de fall behandlingstid och omfattning ändras så informerar vi dig och kommer överens om fortsatt behandling och kostnad.

GARANTI
Som medlem i Privattandläkarna och Sveriges Tandläkarförbund ger vI två års garanti på kronor och broar, ett års garanti för avtagbar protetiksamt längre garanti på vissa behandlingar. Fråga oss gärna vad som gäller för just din behandling. Mottagningen är ansluten till Försäkringskassan.